Bel: 06-53774336

Wil je meer inkomsten?

Wil je meer inkomsten? Heb je weinig geld ter beschikking hebben voor fondswerving, maar wil je toch geholpen worden? Wil je garantie dat je investering ook extra inkomsten oplevert?

Optie 1 Garantie-overeenkomst!

Ga met ons een overeenkomst aan op basis van ‘uurtje-factuurtje’. Maar wel met de garantie dat we net zo lang doorgaan tot we onze kosten letterlijk dubbel en dwars hebben terugverdiend. En natuurlijk gaan we voor méér opbrengst voor jouw projecten! En hoeveel we ook ophalen, ons uurtarief blijft hetzelfde.

Dit is een veel betere manier dan de bekende ‘op provisiebasis’ afspraak. Waarom? Bij provisie, bijvoorbeeld 10% over geld dat binnenkomt, ontstaat direct een grote vrijblijvendheid. De organisatie wacht af tot de fondswerver wat binnen harkt en komt vaak na langere tijd tot de conclusie dat de opbrengst nihil is. Het heeft niets gekost, gelukkig, maar het heeft ook niets opgeleverd. De fondswerver echter heeft ook niets. Vaak zoekt hij of zij naar andere opdrachten die wel direct inkomen opleveren, waardoor de werkzaamheden-op-provisiebasis nog meer naar de achtergrond verdwijnen.

Met onze garantie-overeenkomst hebben we allebei voordeel. De organisatie weet dat aan het eind van de overeenkomst niet alleen de kosten van de fondswerver er uit zijn, maar dat er ook extra inkomsten zijn. Minimaal ter waarde van de kosten, maar de inzet is natuurlijk veel meer dan dat. En o ja, als onverhoopt aan het einde die belofte nog niet is waargemaakt, waardoor dan ook, dan gaan we gratis door. Net zolang we onze garantie hebben waargemaakt. Het voordeel voor ons: we krijgen maandelijks al onze uren vergoed. Dat motiveert, dat maakt dat we echte uren kunnen maken en het helpt om verbonden te zijn bij de opdrachtgever.

Verkennende afspraak? Stuur een mail en we nemen contact op.

Optie 2 Fondswerfabonnement!

Voor stichtingen die weinig geld ter beschikking hebben voor fondswerving, maar toch geholpen willen worden. Je gaat voor minimaal 1 jaar een abonnement aan. Voor 100 euro per maand ben je verzekerd van ondersteuning. Natuurlijk, we kunnen dan minder doen dan wanneer je ons voor meer uren per week inhuurt. Maar we kunnen wel in onze flexibele uren meedenken over fondswerving, over mogelijke acties en campagnes, en natuurlijk kunnen we ondersteunen in een aanvraag bij een fonds of stichting.

Maandelijks betaal je dus 100 euro (ex btw, dat wel). Daarmee verdeel je de kosten ook nog eens over het hele jaar. Als je het liever wel in één keer wilt betalen, of per kwartaal, is dat ook goed. We spreken vooraf goed oor wat we van elkaar mogen en moeten verwachten. Bedoeling is uiteraard dat je aan het eind van de jaarovereenkomst blij bent met de resultaten en opbrengst.

Voorbeeld 1

Stichting ABC wil volgend jaar bij twee verschillende fondsen een projectaanvraag indienen, maar zou ook graag een beknopt plan willen hebben om donateurs beter te bedanken voor hun donaties. Ook willen ze wat meer doen aan nalatenschappen, en een actie om ondernemers te bereiken. Met een abonnement kunnen wij Stichting ABC heel flexibel van dienst zijn.

Voorbeeld 2

Stichting XYZ wil een stevige strategie en bijbehorend uitvoeringsgericht plan opstellen om een eigen ondernemersnetwerk aan hen te binden. Er is geen geld om een dergelijk plan in korte tijd te financieren, en dat hoeft ook niet. Wij mogen een heel jaar tijd besteden aan het opzetten van een strategie en het plan, zodat het netwerk volgend jaar van start kan gaan. Stichting XYZ kan de kosten spreiden over 12 maanden en wij hebben de tijd om samen met XYZ te werken aan een goede start van hun eigen ondernemersnetwerk.