Bel: 06-53774336

Strategieën om fondsen te werven voor jouw project en organisatie.

Wij bieden drie strategieën aan waarmee we jou kunnen helpen om fondsen te werven voor jouw project en organisatie. Kijk hieronder en maak een keuze die bij jou past! Of maak snel een afspraak waarin we deze en misschien wel andere mogelijkheden bespreken.

Wil je meer inkomsten?

Wij bieden drie mogelijkheden aan waarmee we jou kunnen helpen om fondsen te werven voor jouw project en organisatie. Of maak snel een afspraak waarin we deze en misschien wel andere mogelijkheden bespreken.

Klik hier en maak een keuze die bij jou past!

Dromen? Ideeën?

Eén ding is zeker: als je fondswerven nog steeds als een vorm van bedelen ziet, dan loop je ergens in de komende jaren vast. Word in plaats van een bedelende organisatie een ondernemende organisatie! Wat dacht je van een dag of dagdeel De Droom Fabriek of De Ideeën Werkplaats gaan doen?

Klik hier voor meer informatie.

Planmatig werken?

Veel organisaties werken volgens het systeem van ‘gevonden voorwerpen’. Iemand bedenkt wat en hup, daar is iedereen weer druk mee. En even later is er weer wat bedacht. Maar misschien brengt het rust en een andere dynamiek als je meer planmatig werkt. Een nieuwe Meerjarenstrategie? Een Plan Nalatenschappen? Een Fondswerfplan?

Klik hier voor meer informatie.