Bel: 06-53774336

Dromen? Ideeën?

Eén ding is zeker: als je fondswerven nog steeds als een vorm van bedelen ziet, dan loop je ergens in de komende jaren vast. Word in plaats van een bedelende organisatie een ondernemende organisatie! Wat dacht je van een dag of dagdeel De Droom Fabriek of De Ideeën Werkplaats gaan doen?

De Droom Fabriek

Het is onze manier om aan te duiden dat we met jou en jouw medewerkers of misschien wel bestuursleden (jij bepaalt dat) een plek zoeken waar we – inderdaad – gaan dromen. Dat lijkt een beetje gek. Maar we merken steeds meer dat wanneer je durft te dromen (en we beloven dat je niet in slaap valt..) je voor even uit de waan van de dag wordt gehaald. Het helpt om nieuwe inzichten te krijgen, om te bedenken wat nog meer mogelijk is dan wat je al bedacht had en om nieuwe paden te verkennen. Wij zorgen voor een goede locatie, inbreng van buiten die ons creatief ondersteunen, en natuurlijk zorgen we voor koffie/thee/fris. Afhankelijk van je keuze voor een dag of dagdeel kun je als optie ook nog kiezen voor een lunch als einde van het dagdeel of start daarvan, en is ook de borrel met hapjes optioneel. Bij de keuze voor een dag is de lunch voor max. 5 personen inbegrepen.

We kennen niet voor niets uitspraken als ‘Ik had dit in mijn stoutste dromen niet durven bedenken’ of ‘Ik droom wel eens over…., maar ja, dat zal wel niet haalbaar zijn’. Het motto dat wij deze dag meegeven is daarom: Durf Te Dromen! Natuurlijk begeleiden wij de bijeenkomst zo dat de opbrengst van de dag gerelateerd is en blijft aan de doelstellingen van de organisatie. Vooraf bepalen we samen op welk speelveld we aan de slag gaan. Dat kan heel breed zijn maar ook op deelterreinen als fondswerving, of de ontwikkeling van een nieuwe visie op de verdere toekomst van jouw organisatie. En na afloop vertalen wij die opbrengst in een of meer waardevolle suggesties en kansen waar je mee verder kunt.

Je kunt ‘De Droom Fabriek’ voor een volle dag of voor een dagdeel voor de volgende tarieven  bespreken.

Dag (10.00 – 16.00):

Basistarief:                                    € 799, --

Lunch:                                            €   17,50 pp (bij meer dan 5 personen)

Borrel (optie, 16.00 – 17.00):     €   14,50 pp

Dagdeel:

Basistarief:                                     € 425, --

Lunch (optie):                                €    17,50 pp

Borrel (optie, 16.00 – 17.00):     €    14,50 pp

De Ideeën Werkplaats

Het kan goed zijn dat je de visie en strategie helder hebt, en ook je doelstellingen heb je goed geformuleerd. En toch.. Je zoekt naar frisse ideeën. Nieuwe manieren, originele acties, of een campagne die echt onderscheidend is. Je wilt wellicht je fondswerving anders gaan doen. Je donateurs anders gaan benaderen dan via een nieuwsbrief. Misschien een keer een gekke actie doen, iets spraakmakends. Of juist niet. Kortom, wie op zoek is naar een dag of dagdeel creatief brainstormen en aan het einde van de dag vol waardevolle ideeën naar huis wil, kan terecht bij de Ideeën Versneller. Een originele vorm waarin ideeën, suggesties  en mogelijkheden je om het hoofd vliegen. Opties waar je wellicht anders nooit aan gedacht zou hebben. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat we ook gaan zeven. Wat is kansrijk, wat moeten we voorlopig parkeren, wat is niet realistisch en waarin zien we echte innovatie. Een leuke dag, vermoeiend wellicht, maar je houdt er echt wat aan over!

Wij zorgen ook hier voor een goede locatie, inbreng van buiten die ons creatief ondersteunen, en natuurlijk zorgen we voor koffie/thee/fris. Afhankelijk van je keuze voor een dag of dagdeel kun je als optie ook nog kiezen voor een lunch als einde van het dagdeel of start daarvan, en is ook de borrel met hapjes optioneel. Bij de keuze voor een dag is de lunch voor max. 5 personen inbegrepen.

Je kunt ‘De Ideeën Werkplaats’ voor een volle dag of voor een dagdeel voor de volgende tarieven  bespreken.

Dag (10.00 – 16.00):

Basistarief:                                     € 599, --

Lunch:                                             €   17,50 pp (bij meer dan 5 personen)

Borrel (optie, 16.00 – 17.00):     €   14,50 pp

 

Dagdeel:

Basistarief:                                     € 325, --

Lunch (optie):                                €    17,50 pp

Borrel (optie, 16.00 – 17.00):     €    14,50 pp