Contact06 53 77 43 36

Programma 'Groeiplan'

Uw bedrijf, merk of product onder de aandacht van de doelgroep brengen is niet eenvoudig. Voor het bedenken van een campagne is creativiteit nodig. Niet iedere organisatie heeft daar de ruimte en expertise voor. Een krachtige marketingcampagne met een goed verhaal is van belang. Alleen advertenties plaatsen is allang niet meer voldoende. Voor zowel zzp-ers, bedrijven als voor not-for-profit organisaties hebben wij een programma ontwikkeld waarin wij maar liefst 30 verschillende marketing-, communicatie- en ook fondswerfinstrumenten hebben bijeengebracht.

Marketingcampagne en middelen

We hebben een mix van 30 marketing- en fondswerfinstrumenten ontwikkeld. Deze mix hebben we  onder de naam Groeiplan gekoppeld aan een abonnement, waarmee bedrijven en organisaties van de geboden instrumenten kan profiteren.

Voor slechts € 75 (ex btw) per maand zetten wij zoveel mogelijk van de 30 marketing- en fondswerfinstrumenten ten behoeve van uw onderneming of organisatie in. Het traject start met een analysebijeenkomst, waarin we gezamenlijk vraag en mogelijkheden in kaart brengen. De overeenkomst wordt voor 1 jaar vastgelegd. U bepaalt zelf of de overeenkomst weer voor een jaar moet worden verlengd.

Tegenover uw te betalen vergoeding staat dat wij ons verplichten minimaal de kosten (12 maanden x € 75, --) voor u terug te verdienen. Dat betekent dat u zonder risico de kansen kunt benutten die wij met dit Groeiplan, dat wij op maat en in overleg met u zullen invullen, aanbieden.

Ook van start met het Groeiplan?

Wij praten u graag bij over de mogelijkheden van het Groeiplan en vullen op basis van uw wensen en doelgroep een concrete overeenkomst in. Waar we samen in geloven. Daarnaast kunnen wij indien gewenst (crossmediale) campagnes opzetten, werken wij huisstijlen en communicatiemiddelen uit. Ook kunnen wij met u een (eenmalig of regelmatig verschijnend) magazine uitdenken, vormgeven en op de markt brengen. Maak eens een afspraak met ons!