Contact06 53 77 43 36

Programma 'Creatief communiceren'

Niets is zo moeilijk als goed communiceren. Dat begint al in eigen huis. Naar je medewerkers, vrijwilligers, achterban, klanten. En dan komt daar de communicatie bij naar nieuwe doelgroepen, nieuwe klanten. Hoe maak je duidelijk wie jij bent. Wat je hebt te bieden. Waarom men bij jou moet kopen of jou moet steunen?

Wie en waarom belangrijker dan wat.

Wie zit er nog te wachten op de zoveelste promotiecampagne. Met glimmende praatjes over producten en hoe goed die wel niet zijn.

Wij vinden dat communicatie altijd dicht bij mensen moet blijven. Jouw verhaal, jouw enthousiasme, jouw passie. Klanten worden warm van jouw manier van ondernemen en de manier waarop jij met hen omgaat. Natuurlijk komen we uiteindelijk wel een keer uit bij posters en flyers en advertenties, bij de website en bij social media. Maar we beginnen bij het begin van alle goede communicatie: jij zelf!

Durf je het aan?

Wij durven heel creatief te denken. Jij ook? We gaan in enkele sessies op creatieve manieren ontdekken waar jij voor staat en wat je ‘aan de man’ wilt brengen. En hoe je dat verhaal het beste kunt overbrengen naar anderen. We blijven niet hangen in communicatieplannen. Want met plannen bereik je niemand. Dus hebt u aan het einde van het programma concrete en soms zeer verrassende mogelijkheden om te gebruiken!