Contact06 53 77 43 36

Marketing

Op zoek naar meer naamsbekendheid? Wilt u een product in de markt zetten, of uw organisatie, een project of een boek, winkel? Marketing is een mooi woord voor het creëren van belangstelling voor wat u doet.

Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve campagnes. En soms is niet eens een campagne nodig, maar een slim moment. We gaan voor verrassing. Voor spraakmakende momenten. En liefst zo origineel mogelijk, want dat wilt u ook zijn met uw project of product.

Het liefst gaan we met de opdrachtgever op een unieke en ludieke plek zitten. Om dan helemaal out of the box te sparren over de beste manier(en) om het product of het project bekend te maken. Om mogelijke klanten te interesseren. We zijn pas tevreden als u en wij opgewonden thuis komen: wat we nu toch hebben bedacht..!! En dan realiseren, concreet, helder, op basis van duidelijke afspraken.

We kunnen ook met u zo’n dagdeel of dag voorbereiden en organiseren. En we kunnen desgewenst ook het marketingplan uitvoeren. Tot in de puntjes. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.