Contact06 53 77 43 36

Fondsenwerving

Fondsenwerving voor specifieke projecten? Ondersteuning van de afdeling Fondsenwerving? Zoeken naar sponsoring? Crowdfunding? Wij kunnen u op vele manieren helpen.

Vanuit Stichting Lafjoetoe (u kunt meer over de stichting ook op deze website vinden) kunnen we een project opnemen in ons projectenoverzicht. Op basis van een jaarovereenkomst en een maandelijkse vergoeding van € 75 werven wij een jaar lang fondsen voor uw project!

Met Lafjoetoe Services kunnen wij u professioneel ondersteunen in de Fondsenwerving van uw eigen organisatie. Op basis van een overeenkomst factureren wij de uren die wij inzetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe fondswerfcampagne op te zetten en eventueel uit te voeren. Of we kunnen een bepaald project voorzien van een uitgewerkte lijst van fondswerfmogelijkheden, waar u zelf uit kunt kiezen en mee aan de slag kunt.

Kijk ook eens bij ons Programma Groeiplan, een mix van maar liefst 30 instrumenten op het gebied van marketing, communicatie en Fondsenwerving.

Of u nu voor een specifiek project langs komt, of voor de organisatie of fondswerfafdeling ondersteuning zoekt, maak gerust eens een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.